Op tijd opstaan om niet te laat te komen op je werk of stage, een kopie van je paspoort meenemen of een taak uitvoeren die je werkbegeleider aan je geeft. Voor de meeste werknemers vanzelfsprekend, maar niet voor iedereen. Veel jongeren hebben moeite om zich hier aan te houden. Daarom introduceren wij de nieuwe leefwereld van ‘Mijn-Job’.

Met een overzicht van het werk wat je met je begeleider hebt afgesproken, een werk-agenda met alerts en wekkerfunctie en een chat-mogelijkheid met je begeleider, je ouders en docent/coach biedt Mijn-Job, met een website en app, een krachtig hulpmiddel. Mijn-Job is op  maat ingericht, met alle werkzaamheden van jouw beroep, of je matroos wilt worden, loodgieter of kok. De mate van hulp kan individueel worden aangepast, want geen 2 leerlingen zijn hetzelfde.

Mijn-Job biedt leerlingen de structuur die zij nodig hebben met als doel het behalen van een diploma en een gewaardeerd werknemer te worden.  Voor docenten/coaches en ouders betekent dit beter inzicht in de stage.

Met als resultaat dat er meer leerlingen een diploma halen, het bedrijfsleven ook in de toekomst kan blijven rekenen op goede werknemers en dat jongeren en begeleiders met minder ruis het leuk vinden om met elkaar te werken.

Website: www.mijn-job.nl

Android app: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.erise.mijnjob
iPhone app: https://itunes.apple.com/us/app/mijnjob/id903402842?l=hu&ls=1&mt=8